Поради від дизайнера інтер’єру кухні, будинки та меблів

Всі поради, які ми публікували для Вас, ми вирішили зібрати на цій сторінці. Вибачте за їх невпорядкованість, ми публикуємо їх у міру надходження.

Найперша порада. Холодильники та інші необхідні предмети інтер’єру найкраще помістити в кути кухні, щоб не ділити робочий простір на окремі острівці. Важливо! Двері холодильника у відкритому стані не повинні заважати чи блокувати інші об’єкти.

Рада друга. Дуже комфортабельною та естетичною на кухні стає сьогодні кутові динамічні (з поворотом) шафи. З такого предмета кухонного інтер’єру дуже зручно брати кухонне начиння, а мінімально зайнятий ним простор і величезна місткість надає ще більшої його затребуваності.

Рада третя і найголовніша. Дотримання пропорційності робочого простору дуже важливе, для цього на кухні ввели поняття “робочий трикутник”, який говорить, що відстань між найбільш важливими елементами інтер’єру не повинна бути менше 1,5 метра, наприклад, це варильна поверхня, холодильник, посудомийна машина.

Рада четверта. Однією з основних умов затишного інтер’єру є формування яскравих акцентів, розміщення яких у будинку зробить інтер’єр по-справжньому унікальним, але найголовніше тут – дотримуватися помірності, тому що велика кількість таких акцентів може зробити дизайн дуже стомлюючим.

Рада п’ята. М’який куточок, за часті, – невід’ємна річ на кухні, але вибрати його – важке завдання: по-перше, сидіння куточка повинні бути невисокими, щоб можна було розмістити зручні подушки. , по-друге, колір і стиль повинен відповідати загальному дизайну, але обшивка має бути практичною…